Certificat SSL

Un certificat SSL serveix per brindar seguretat al visitant de la pàgina web, una manera de dir als usuaris que el lloc és autèntic, real i fiable per ingressar dades personals.

Les sigles SSL responen als termes en anglès (Secure Socket Layer), el qual és un protocol de seguretat que fa que les dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

El que les dades viatgin xifrades, ens referim al fet que s’empren algoritmes matemàtics i un sistema de claus que només són identificats entre la persona que navega i el servidor.

En tenir un certificat SSL fiable, les nostres dades estan encriptades, en aquest moment podem assegurar que ningú pot llegir el seu contingut. Tot això ens porta a entendre que la tecnologia que brinda un certificat SSL és la transmissió segura d’informació a través d’internet, i així confirmar que les dades estan lliures de persones no desitjades.

Quan es tracta amb clients en línia, és possible que es necessiti sol·licitar la seva informació personal, per exemple, si es registren en el butlletí informatiu o realitzen una comanda.

Per protegir la informació dels nostres usuaris/clients, hem afegit a MailCat.Cat la anomenada “SSL” (capa de connexió segura) que encripta les dades que es transmeten entre un navegador web i un servidor web.

Totes les nostres adreces web ara estan protegides amb SSL i comencen amb https: en lloc de http :, pel que algunes persones fan referència al protocol SSL com “HTTPS”.

Això vol dir que pots fer servir de forma segura el teu correu MailCat.Cat.

SSL a MailCat.Cat
MailCat.Cat