by Silvia Atienza Sala | 8 abr., 2018 | Receptes de cuina catalana
Pa de pessic de l'àvia Un pa de pessic fet amb quatre coses que l’àvia tenia al rebost: 1 Iogurt natural. (Pot ser de llimona o qualsevol altra varietat de fruita) 1/2 mida de iogurt d’oli d’oliva suau. (Pot ser també de gira-sol) 2 mides de...
by Joan Carles Sala | 16 des., 2017 | Receptes de cuina catalana
Xips de carxofes Els xips de carxofes és un plat exquisit per acompanyar carn o com part de un pica pica inicial: 3 Carxofes (grans i tendres) El suc de ½ llimona Oli per fregir (preferentment de gira-sol) Farina de tempura Aigua freda Sal d’escames (si en...
by Jordi Atienza | 12 des., 2017 | Receptes de cuina catalana
Crema catalana La crema catalana és un postre molt típic de la cuina catalana: 250 ml Llet sencera (Es pot fer amb llet desnatada) 60 ml Nata liquida 35% M.G. 1 Tira de pell de llimona 1 Tira de pell de taronja 3 Rovells d’ou 1/4 Branca de canyella 1 Pessic...