La crema catalana és un postre molt típic de la cuina catalana.
Posar a bullir la llet, la nata, la canyella, la pells de taronja i llimona, l'anís verd i la beina de vainilla oberta per la meitat longitudinalment.
Barrejar en un bol els rovells d'ou amb el sucre i el midó de blat (Maizena) fins a aconseguir una barreja homogènia.
Abocar la llet bullint bugada sobre dels rovells d'ou i remenar-ho amb unes varetes.
Coure la barreja al foc moderat mentre es remou sense parar durant 10 minuts.
Servir la crema en un recipient adequat, normalment en una cassoleta de fang.
Deixar refredar la crema. A l'hora de servir posar-li sucre per sobre i cremar-lo amb un bufador o amb una pala de cremar.
CONSELL: En lloc de cremar la superfície de la crema es pot afegir trossos de caramel.
Crema Catalana - Més receptes de cuina catalana a https://mailcat.cat/categoria/receptes-de-cuina-catalana