Informació general per donar compliment a la Llei 34/2002

Titulars Jordi Atienza Sala i Joan Carles Sala Pla
Adreça postal de contacte Apartat de Correus, 49 CP. 17255 – Begur (Girona)
Correu electrònic de contacte atencio.clients@mailcat.cat
N.I.F. relatiu a Jordi Atienza Sala 35032376H
N.I.F. relatiu a Joan Carles Sala Pla 40974347P

MailCat.Cat, pertany a Jordi Atienza Sala i Joan Carles Sala Pla sent el seu principal objecte el d’oferir un correu gratuït amb el domini MailCat.Cat així com serveis derivats del hosting, la promoció i el màrqueting online en el més ampli sentit.

MailCat.Cat no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de MailCat.Cat. Amb els límits establerts a la llei, MailCat.Cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de MailCat.Cat, estan elaborades per professionals del dret, desenvolupadors web i màrqueting en línia degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a MailCat.Cat ni constitueixen opinions, consells o assessoraments legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de MailCat.Cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que MailCat.Cat no pot controlar. Per tant, MailCat.Cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta dels continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de MailCat.Cat o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de MailCat.Cat.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que MailCat.Cat ofereix a través del lloc web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de MailCat.Cat, amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis, així com per informar de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en atencio.clients@mailcat.cat o al apartat de correus, 49 CP. 17255 – Begur.

MailCat.Cat